Itä-Suomen Psykoterapiayhdistyksen vuosikokous

Paikka: Palvelualan opisto, Asemakatu 4, Kuopio ja TEAMS-etäyhteys

Aika: ke 24.3.2021

Klo 17.30 Illallinen niille jotka tulevat paikan päälle. Osallistujia voidaan rajoitusten takia ottaa vain 8 ensimmäistä ilmoittautujaa. 

Klo 18.00 Vuosikokous

Klo 19.00 Johtolankoja hulluuteen. Tutkimus mielen sairastamiseen kytkeytyvistä kulttuurisista käsityksistä, FT Anna Kinnunen

Vuosikokousta ja luentoa voi seurata TEAMS-etäyhteydellä. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, joka suljetaan 15.3. klo 23.59. Ilmoita lomakkeessa tuletko paikan päälle, jolloin saat siitä vielä varmistuksen (ilmoita myös erityisruokavaliostasi) vai oletko etänä, jolloin lähetämme TEAMS-linkin sähköpostiisi. Jos et ole saanut linkkiä sunnuntaihin 21.3 mennessä, ilmoita siitä osoitteeseen kati.pelkonen@iki.fi. Muistathan tarkastaa myös roskapostisi.

Muistathan ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille kirjallisena liitetiedostona vuosikokouksessa käsiteltävät asiat, jolloin niitä on helpompi seurata. Alla myös liitetiedostona tulostettava versio Vuosikokouksen esityslistasta. Tervetuloa!

    Kategoriat